Vandrarhem i Malmö, när du är trött på dyra hotell.

Ett vandrarhem är mycket personligare, bekvämare och dessutom till en bråkdel av priset. Ett smart val när du vill ha pengar över till annat.

Rum – vandrarhem i Malmö med hotellstandard

Vårt vandrarhem i Malmö har 36 bäddar fördelat på 17 rum. Du kan välja mellan 1-2-3 eller 4 bäddsrum. Alla våra rum är stora, fräscha, trivsamt möblerade och har egen TV med kabelutbud. Du har även tillgång till fritt trådlöst internet. Vårt boende passar lika bra för dig som är i Malmö för att arbeta, gå kurs, träffa vänner eller för att bara vara. Förutom ditt rum har du tillgång till gemensamt sällskapsrum och kök för självhushåll. De nyrenoverade toaletterna och duscharna är gemensamma och ligger i korridorerna.

Vi är måna om din säkerhet och har brandlarm som är direktkopplat till SOS-alarm installerat i alla våra rum. Våra rum är givetvis rökfria och vi tillåter inte husdjur.

Boka ett rum på vandrarhemmet för ditt nästa Malmö besök!

Lägenheter – för dig som bor borta under en längre period

Ska man vara hemifrån lite längre tid kan det vara skönt med en egen lägenhet. Vi har ett antal fullt utrustade lägenheter som vi hyr ut. Även dessa är hemtrevligt möblerade och belägna centralt i Malmö.