Priser boende

Priser boende på vandrarhem

Att bo på ett vandrarhem är både trevligt och ett bra ekonomiskt alternativ när du söker billig övernattning. Prova Bosses Gästvåningar om du vill skippa dyra hotell-kostnader och få pengar över till annat!

Enkelrum fr. 550:-
Dubbelrum fr. 650:-
Trebäddsrum fr. 750:-
Fyrbäddsrum fr. 950:-

Priser avser 2019 med reservation för speciella evenemang. Priser inkl moms.
I priset ingår inte lakan/handduk och städning. Detta kan köpas till mot en liten extra kostnad. Priset avser hela rummet /natt, vi hyr inte ut sängplatser eller del av rum. Grunden i ett vandrarhemsboende är en säng eller som hos oss, ett rum. Sen är det upp till dig att avgöra hur bekväm du vill vara. Oavsett vad du köper till så är det fortfarande till ett mycket fördelaktigt pris.

Betalning sker vid ankomsten antingen kontant eller med kredit/betalkort.

Vid stora evenemang eller bokning av sällskap i flera rum kan vi komma att begära en bokningsavgift.  Vi tillhör inte STF-SvenskaTuristFöreningen. Vi erbjuder samma låga priser till alla, utan krav på medlemsskap.

Tilläggspriser för att göra din vistelse lite bekvämare

Genom att ta med egna sängkläder och handduk kan du få din reskassa att räcka lite längre. Observera att vi inte accepterar sovsäckar pga hygieniska skäl. Vill du göra din resa lite bekvämare kan du för en liten extra summa köpa till både lakan och städning.

Lakan och handduk 75:- / set
Städning vid avresa 85:- / rum
Parkering på vår innergård 75:-/natt, 350:-/vecka

Priser logi i egen lägenhet

Priset varierar beroende på hur lång tid bokningen avser och vilken lägenhet vi kan erbjuda. Lägenheterna hyrs inte ut bara för ett par dagar.

Frukost

Vi på Bosses Gästvåningar serverar inte frukost.